Takaisin U-Cont pääsivulle
U-Cont yhtiö Palvelut Tuotteet Referenssit Uutiset Ura / Rekrytointi Yhteystiedot Palaute Kieli
 U-Cont Oy osti MM Petron osuuden Puolassa toimivasta U-Cont MM joint venture -yhtiöstä

 

Omistajayhtiöiden uusien strategioiden seurauksena tuli tarpeelliseksi uudistaa U-Cont -konsernin toimintamallia Puolassa ja Keski-Euroopassa. Tämän johdosta päätettiin muuttaa omistusrakennetta U-Cont MM –yhtiössä, jonka kotipaikkana on Krakova. 23. helmikuuta alkaen U-Cont MM:n kaikki osakkeet siirtyivät U-Cont Oy:n haltuun. Molemmat kaupan osapuolet ja yhtiön johto katsovat uuden järjestelyn olevan sekä asiakkaiden, että kaupan osapuolten eduksi.

 

U-Cont Oy:n toimitusjohtaja Jari Sistonen toteaa, että ”Kymmenen vuoden joint venture -yhteistyön jälkeen oli hyvä aika järjestellä omistusta MM Petron kanssa uudelleen. Läheinen yhteistyömme tulee jatkumaan yhtiöiden välillä yhteisissä projekteissa käytännössä ja tämä muutos antaa molemmille osapuolille hyvän tilaisuuden katsella uusia mahdollisuuksia polttoaineen jakeluasemien investointitaantuman jälkeen.”

 

MM Petron toimitusjohtaja Slavomir Mysliwiec uskoo, että ”Molemmat osapuolet saivat hyvää kokemusta kymmenen vuoden yhteistyöstä. Uudet haasteet vaativat uudet bisnesratkaisut asiakaspalvelulle ja se on vaikuttanut MM Petron strategiaan.”

 

”Uusi omistusrakenne mahdollistaa joustavamman toiminnan asiakasvaatimusten voimakkaasti muuttuessa Puolassa ja Keski-Euroopassa”, toteaa U-Cont MM toimitusjohtaja Grzegorz ”Greg” Herniczek.

 

Yhtiön nimi tullaan lyhentämään muotoon U-Cont Sp. z o.o . Yhtiö tulee jatkamaan toimintaansa kuten tähänkin saakka.

Uusien omistusjärjestelyiden yhteydessä on sovittu, että Gregorz Herniczek tulee olemaan yhtiön osakkeenomistaja. ” Markkinoiden nyt kehittyessä positiiviseen suuntaan on hyvä aika ottaa vahvempi sitoutuminen yritykseen ja sen omistajuuteen.” toteaa yhtiön toimitusjohtaja Gregorz Herniczek.


Arkisto