Takaisin U-Cont pääsivulle
U-Cont yhtiö Palvelut Tuotteet Referenssit Uutiset Ura / Rekrytointi Yhteystiedot Palaute Kieli

Etusivu


Meidän elämäntehtävämme on saada ideasi lentoon kurinalaisesti toteutetun toimintamallimme avulla. Tätä toimintamallia me kutsumme Unicontain-prosessiksi, jonka lopputulos on tuotteistettu suunnittelu-tuotanto-kokoonpano-asennuskokonaisuus. Yksinkertaisimmillaan palvelumme on jokin prosessisi komponentti kuten säiliö ja laajimmillaan Unicontain-prosessi voi käsittää kokonaisen tehtaan tai jakelulaitoksen toteutuksen.

Meillä on osaamista, kapasiteettia ja kykyä toteuttaa tarpeesi mukaiset kokonaisuudet ideavaiheen jalostuksesta suunnittelun, lupien, tehdastuotannon, kokoonpanon kautta asennukseen saakka.

Toimintatapamme ohjaa kokonaisprosessin tehokkaaseen ja pitkällä tähtäyksellä kestävään laadukkaaseen suuntaan. Toiminta tapahtuu ISO 9000 sertifioidun ja sadoissa ympäri maailmaa testatuissa projekteissa opitun mallin mukaan joka päivä uutta oppien.

Tarpeesi voi olla suuri tai pieni niin löydämme yhdessä parhaan ratkaisun niin polttoaineiden varastointiin, -jakeluun kuin erilaisiin teollisuuden prosessitarpeisiinkin.

 

Kerro tavoitteesi meille, niin me teemme sen toteuttamisesta helpompaa ja kokonaistaloudellisempaa.


SIVUKARTTA